Het doet er toe wat jij doet

Dag 1 – rouw en verlies

De eerste dag staat in het teken van theoretische kennis over rouw en verlies. Onderwerpen als de verliescirkel, het duale proces en systemisch werken komen aan bod. Het mooie is dat je deze kennis direct leert te koppelen aan praktijkopdrachten. Belangrijk hierbij is het leren herkennen en gebruiken van verbale en non-verbale signalen.

Dag 2 – communicatievaardigheden

De tweede dag staan communicatievaardigheden centraal. Je leert de NLP-technieken (neuro linguïstisch programmeren) toe te passen bij een ingrijpende gebeurtenis. NLP kijkt verder dan verbale communicatie. Je leert hoe je omgaat met de dingen die je ziet, hoort en voelt. Na afloop van de tweedaagse training heb je dé tools in handen om jouw kennis over rouw en verlies in te zetten.

Deelnemer training 2017: “Goede afwisseling van theorie en praktijk. Veel methodieken die ik direct kan toepassen in mijn werk als coach”.

Annette 2017: “In een plezierige omgeving heb ik twee zeer leerzame en inspirerende trainingsdagen gehad van Tineke en Maud. Een goede verbinding tussen de trainers en de groep waarbij je tot nieuwe inzichten komt. Deze training doet er toe!”

Praktische informatie en aanmelden

  • Tweedaagse training
  • Vrijdag 16 oktober en zaterdag 17 oktober 2020
  • Bij D’n Office in Uden (Loopkantstraat 25, 5405 AC, Uden)
  • Het betreft een gecertificeerde training waarvoor je SKB-registerpunten voor complementaire zorg ontvangt
  • Interesse? Laat je gegevens achter via het aanmeldformulier in de rechterkolom

Aanmeldformulier