Het doet er toe wat jij doet

Dag 1 – rouw en verlies

De eerste dag staat in het teken van theoretische kennis over rouw en verlies. Onderwerpen als de verliescirkel, het duale proces en systemisch werken komen aan bod. Het mooie is dat je deze kennis direct leert te koppelen aan praktijkopdrachten. Belangrijk hierbij is het leren herkennen en gebruiken van verbale en non-verbale signalen.

Dag 2 – communicatievaardigheden

De tweede dag staan communicatievaardigheden centraal. Je leert de NLP-technieken (neuro linguïstisch programmeren) toe te passen bij een ingrijpende gebeurtenis. NLP kijkt verder dan verbale communicatie. Je leert hoe je omgaat met de dingen die je ziet, hoort en voelt. Na afloop van de tweedaagse training heb je dé tools in handen om jouw kennis over rouw en verlies in te zetten.

Tanja (2020): “Fijne training met waardevolle informatie en oefeningen om mee te nemen.”

Marloes (2020): “Prettige, praktische training waarin je veel zelf mag ervaren maar waarin je ook zeker de nodige informatie krijgt. Super goed werk om verlies nog beter bespreekbaar te maken.”

Deelnemer (2019): “Deze training stelt mij in staat om mijn leerlingen nog beter te begeleiden. Ook het verlies in vertrouwen kan ik anders benaderen. Bedankt voor de nieuwe inzichten.”

Praktische informatie en aanmelden

  • Tweedaagse training
  • Vrijdag 22 oktober en zaterdag 23 oktober 2021
  • Bij D’n Office in Uden (Loopkantstraat 25, 5405 AC, Uden)
  • Het betreft een gecertificeerde training waarvoor je SKB-registerpunten voor complementaire zorg ontvangt
  • Interesse? Laat je gegevens achter via het aanmeldformulier in de rechterkolom

Aanmeldformulier