Theater Traxx: DOOD-ENG

Wist je dat het fijn kan zijn om verdrietige of moeilijke dingen met elkaar te delen? Ontdek het zelf door samen met je ouder(s), broers en/of zussen, opa’s en/of oma’s, vriendjes of klasgenoten naar de familievoorstelling DOOD-ENG te komen.

Over de voorstelling
DOOD-ENG gaat over Sanne (10) en haar grote broer Rafael (13). Hun ouders zijn gescheiden en ze wonen bij papa Stef. Op een dag is Rafael er niet meer. Sanne ervaart onbegrip en is nieuwsgierig naar de dood. Ze heeft veel gevoelens die ze nog nooit gehad heeft. Omdat ze nergens met haar gevoel naar toe kan begint ze alles te delen met Raffie. Ze doet net of hij weer leeft… met alle gevolgen van dien.

Waarom deze voorstelling?
De voorstelling gaat over rouw en verlies en wil graag de taboes en angst voor thema’s als rouw, dood, liefdesverdriet en scheiding wat verzachten en normaliseren. Hopelijk wordt het daardoor ook wat makkelijker om over deze onderwerpen te praten met mensen in je omgeving

Praktische info
De voorstelling is op zondagmiddag 25 juni om 13.30 uur bij kind-centrum de Wijde Wereld in Uden (Helmteken 24). Kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom samen met hun ouder(s), grootouder(s), docenten, sportbegeleiders, klasgenootjes en vriendjes. De voorstelling is gratis! Aanmelden is verplicht mijn website!

Bekijk de flyer

 

Wil jij erbij zijn?

Meld je nu aan per mail naar info@praktijkverliesbegeleiding.nl
of via onderstaand formulier: