Echtscheiding

Wanneer ouders uit elkaar gaan heeft dit impact op het dagelijkse leven van hun kinderen. Ze worden ongevraagd geconfronteerd met een veranderende thuissituatie. Dit kan ervoor zorgen dat kinderen en/of jongeren vastlopen. Je ziet dan bijv. gedragsveranderingen, loyaliteitsconflicten of heftige emotionele reacties.

Echtscheidingsbegeleiding

Het is een weloverwogen besluit om mijn werkzaamheden op het gebied van echtscheidingen over te dragen aan de praktijk van Karlijn van Heck. Het geeft me de kans om mezelf te focussen op ziekte- en rouwbegeleiding. Niet alleen de individuele- en groepsbegeleiding in de praktijk, maar denk ook aan het verzorgen van trainingen, workshops en lezingen over dit onderwerp. Ik heb veel vertrouwen in de kwaliteiten van Karlijn. Ze heeft ruime ervaring in de jeugdzorg. Bovendien ken ik haar als een betrokken, deskundige en ervaren collega die veel expertise heeft op het gebied van echtscheidingen. Vanaf juli 2019 verwijs ik alle nieuwe aanvragen door naar Karlijn. Gezinnen die op dit moment in behandeling zijn kunnen uiteraard een beroep op mijn praktijk blijven doen.

Voor meer informatie: www.karlijnvanheck.nlĀ 
of neem contact op via 06-48204382 of info@karlijnvanheck.nl

Even voorstellen: Karlijn van Heck

In 2008 heb ik de opleiding HBO pedagogiek afgerond. Afgelopen 12 jaar heb ik ervaring opgedaan binnen de jeugdzorg. Ik ben mezelf blijven ontwikkelen door trainingen en opleidingen te volgen, waarbij m.n. de laatste jaren de focus lag op echtscheidingsproblematiek. Begin dit jaar ben ik mijn eigen praktijk begonnen waar ik kinderen en ouders begeleid. Ik bied onderwijsbegeleiding, ondersteuning aan ouders, draai KIES-groepen (kinderen in echtscheidingssituaties), sociale vaardigheidstrainingen (SOVA) en ondersteun scholen bij vragen over de ontwikkeling van kinderen.